Skærm til visning af BilledBox

Køb en ny skærm til visning af dine billeder eller en færdig pakkeløsning med både computer og skærm gennem os.

Mangler du en skærm?

Hvis du har en computer, men mangler en skærm, kan du købe en sådan gennem os. Hvis du gerne selv vil købe skærmen, men er i tvivl om, hvilken du skal vælge, får du lidt tips og ideer her. Som udgangspunkt kan alle skærme bruges, hvis de har enten en HDMI udgang eller du bruger en konverter, men her kommer et par ting, der er værd at have med i overvejelserne:

  • Hvis du køber en skærm med USB31/USBC udgang (denne udgang er som regel blå), kan skærmen i de fleste tilfælde forsyne en RPI med strøm gennem kabel, så du undgår at skulle have en større strømforsyning koblet til din RPI.
  • Hvis du køber en skærm på fod, skal du købe en pivot-skærm, hvis du ønsker visning på højkant.

Et eksempel på en skærm, der kan bruges i forhold til ovenstående, er en Dell P2222H.

BilledBox skærm

22” skærm

Har du allerede en computer men mangler en skærm, kan du købe en skærm med tilhørende strømstik gennem os.

Pris 22″ skærm: 2.145,-

Prisen er inklusiv moms og fragt.

Når du har downloadet softwaren på din egen computer, kobler du den blot til skærmen og tilslutter internet. Opret dig som bruger på min.billedbox.dk, hvor du kan knytte computeren/skærmen til din bruger og vælge et layout til skærmen, hvorefter du er kørende.

Kontakt os for at bestille eller hvis du har spørgsmål til produktet.

Skriv til os og så vender vi hurtigt tilbage.

BilledBox computer og skærm

22” skærm med RPI4 og tilhørende kabler

Her får du en færdig pakke med alt, både hardware og software, du skal bruge for at komme i gang med BilledBox. Du får en skærm på 22”, en RPI4 4 GB samt strømstik og kabler til at forbinde skærm og computer. Computeren er installeret med BilledBox software.

Pris: 3.695,-

Prisen er inklusiv moms og fragt.

Tilslut computeren til skærm, strøm og internet. Opret dig som bruger på min.billedbox.dk, hvor du kan knytte computeren til din bruger og vælge et layout til skærmen, hvorefter du er kørende.

Familiens liv i billeder -

Nyheder fra nær og fjern