Om os

Læs her om medarbejderne og virksomheden bag BilledBoxen

Om virksomheden

BilledBoxen er udviklet og vedligeholdes af Ondisplay ApS. Ondisplay er et softwarehus med speciale i kommunikation og webbaserede systemer.

Vi har været med i udviklingen af software til styring af alle former for skærme siden den spæde start, og har nu en produktserie med fokus på brugervenlighed, kvalitet og fleksibilitet.

Vores systemer er designet til at gøre arbejdet med billede- og infoskærme overskueligt for slutbrugeren i en travl hverdag uden at gå på kompromis med det endelige udtryk.

Vi råder over en erfaren medarbejderstab med kompetencer inden for softwareudvikling, kommunikation, projektledelse, drift og multimediedesign.

Beliggenhed

 

Virksomheden blev etableret den 1. januar 2000 i Aarhus. Pr. 1/5 2017 flyttede vi til vores nuværende adresse på Danmarksvej i Skanderborg, hvor du til hver en tid er velkommen til en snak og en kop kaffe.

Medarbejderne

Sten Mathiesen

Sælger

Sten er vores kompetente og rolige sælger. Der er ikke meget ”smart i en fart” over ham, og han lægger vægt på, at kunden skal guides til den rette løsning når det kommer til hardware såvel som software. Så hvis du har brug for at høre mere om BilledBoxen eller lægge en bestilling, så er det Sten, du skal have fat i.

Claus Holst

Udvikler og slavepisker

Claus er både firmaets softwareudvikler og direktør. Han bruger det meste af dagen på at sidder i sin lille hule på kontoret og mumle uforklarligt i skægget, når han da ikke dukker op ud af det blå og udstikker ordrer.

Malene Eilers

Malene Eilers

Konsulent

Malene er firmaets blæksprutte. I det daglige bruger hun mest tid på at holde chefen i ørerne, men når tiden er til det, bruger hun også sin erfaring med projektstyring og kommunikation til at komme i hus med forskellige opgaver.

Simone Mikkelsen

Grafiker

Simone er firmaets form- og farvedame. Med en baggrund som grafiker bruger Simone sit falkeblik til at udarbejde nye opsætninger og hjælpe vores kunder med udtrykket på deres skærme.

Værdier

ORDENTLIGHED

  • Gennemsigtighed: Vores kunder og samarbejdspartnere ved, hvad de får, og hvad det koster.
  • Fair forretning: Følelsen af at have gjort en god forretning skal være fremtrædende hos alle involverede parter.
  • Kommunikation: Kommunikationen skal være klar, tydelig og ærlig. Vi er troværdige, og holder hvad vi lover.

MENNESKET

  • Kunden: Ondisplay udvikler software med brugeren i centrum. Med fokus på kunderelationen kan vi følge markedet tæt.
  • Medarbejderne: Gennem medindflydelse, ansvar og sociale tiltag internt i firmaet skaber Ondisplay grundlag for medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde og engagerer sig i firmaet.

PRODUKTET

  • Specialisering: vores produkter er og skal fortsat være specialiserede med optimale løsninger. Både kunder og Ondisplay selv skal være tilfredse med resultaterne og udviklingen.
  • Udvikling: Vores softwaresystemer skal fortsat udvikles i tæt kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi skal lytte til aktuelle behov og arbejde på både at forbedre og forny os.
  • Nemt og fleksibelt: Ondisplays systemer skal være for alle.

Vores produkter

Ondisplay har, udover BilledBox, infoskærmsløsninger og receptionsstandere til virksomheder. Fælles for produkterne er, at de alle er softwarebaserede kommunikationsløsninger. Det er på dette felt, vi er eksperter, og det er her, vi udmærker os.

Software til infoskærme var Ondisplays første udvikling af software til en kommunikationsplatform. Salget af denne software er kun til virksomheder.

Det næste produkt der fulgte, var vores receptionssystem. Udviklingen af produktet skete efter henvendelser fra nye og eksisterende kunder til infoskærme, der ønskede sig netop et systemet til hidkald af medarbejdere, print af gæstekort etc.

Sidste skud på stammen er vores software til BilledBox. Elementer af systemet genbruges fra det oprindelige software til infoskærme, men en del nytænkning skulle der også til; især fordi det er vores første produkt rettet mod private og ikke virksomheder.